Abdurrahman Wahid

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abdurrahman Wahid
Presiden Indonesia ka-4
Masa jabatan
20 Oktober 1999 – 23 Juli 2001
Wakil Presiden Megawati Sukarnoputri
Saméméhna Jusuf Habibie
Sangguesna Megawati Sukarnoputri
Katerangan lian
Gumelar 7 Séptémber 1940
Jombang, Jawa Wetan
Pupus 30 Désémber 2009
Jakarta
Partéy pulitik Partéy Kebangkitan Bangsa
Pameget/istri Shinta Nuriyah

Abdurrahman Wahid (biasa disebut ogé Gus Dur) (7 Séptémber 1940 - 30 Désémber 2009) ngajabat Présidén Indonésia ti taun 1999 nepi ka 2001, sarta pamingpin Partai Kebangkitan Bangsa, nu diadegkeun sanggeus Suharto turun jabatan. Anjeunna ngarupakeun inohong ti Nahdlatul Ulama. Ku alatan kasakit jeung masalah korupsi, anjeunna diturunkeun tina jabatan présidén bulan Juli 2001.

Jabatan pulitik
Saméméhna
Bacharuddin Jusuf Habiebie
Presiden Indonesia
1999-2001
Sanggeusna
Megawati Sukarnoputri


Nulis.jpg