Advanced Access Content System

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Proses dékripsi AACS

Advanced Access Content System (AACS) nyaéta hiji standard keur distribusi eusi jeung digital rights management, nu dimaksudkeun pikeun nyegah akses kana katut ngopi tina generasi satuluyna tina cakram optik jeung DVD. Spesifikasina dirilis ka publik bulan April 2005 tur standard ieu geus dipake minangka skema panyegah akses keur HD DVD jeung Blu-ray Disc (BD). AACS dimekarkeun ku AACS Licensing Administrator, LLC (AACS LA), hiji konsorsium nu ngawengku Disney, Intel, Microsoft, Matsushita (Panasonic), Warner Bros., IBM, Toshiba katut Sony.

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]