Banana boat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Banana boat nya éta sajinis parahu karét anu teu maké mesin anu bentukna jiga cau anu tujuana pikeun rekreasi.[1] Banana boat bisa maju alatan ditrik ku parahu mesin.[1] Nu nimukeun Banana boat nya éta Glenn Matthews dina akhir taun 1980-an.[1] Mimitina modél Banana boat bisa ditaékan ku tilu nepi ka sapuluh urang.[1] Baheula mah aya dua tabung nu hiji paranti diuk nu hiji deui paranti suku.[1] Banana boat ilaharna warna konéng saluyu jeung warna cau.[1] Anu naék Banana boat kudu maké baju pelampung pikeun kasalametan.[1] Dina prakprakanana Banana boat ditarik ku speed boat ngulilingan pantai lilana 15 menit.[1] Kapasitas Banana boat maksimalna opat urang.[1] Di tengah laut urang bakal digujubarkeun éta mah gumantung kahayang tapi ramén naék Banana boat téh alatan digujuburkeun.[1] Minimum umur genep taun, lantaran kaulina ieu teu bahaya ku sabab aya pangaman.[1] Naék Banana boat dianggap kaulinan anu aman dibandingkeun ski cai atawa olahraga cai séjena anu ditarik ku parahu.[2] Dina ieu kaulinan urang awak urang kudu saimbang jeung kudu tumut kanu mingpin.[2] Di tempat wisata husuna pantai pasti nyadiaan Banana boat.[2]

catetan[édit | sunting sumber]

  1. a b c d e f g h i j k Permainan BANANA BOAT(Dicutat tanggal 4 Desember 2011)
  2. a b c BANANA BOAT(Dicutat tanggal 4 Desember 2011)