Karanglayung, Karang Jaya, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
(dipindahkeun ti Citambal)
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Karanglayung

Peta lokasi Karanglayung
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Tasikmalaya
Kacamatan Karangjaya
Nami Kuwu Adang
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Karanglayung nyaéta salasahiji désa di kacamatan Karangjaya, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | sunting sumber]

Profil Pamaréntahan[édit | sunting sumber]

Profil Daérah[édit | sunting sumber]

Wates Wilayah[édit | sunting sumber]

Géografis[édit | sunting sumber]

Peta[édit | sunting sumber]

Péta Désa Karanglayung ditingali tina Satelit http://images.ifantaziex.multiply.com/image/2/photos/27/600x600/1/Karanglayung.PNG?et=nLImKQcRBFN%2BfuIq8XS4DQ&nmid=99702914

Démografi[édit | sunting sumber]

Kampung[édit | sunting sumber]

Citambal[édit | sunting sumber]

Citambal mangrupakeun kampung anu aya di wilayah Désa Karanglayung, anu mangrupakeun kampung anu éndah pikeun dicicingan, kampung alit anu pinuh ku lingkungan pendidikan ti mimiti TK Negeri, TK Islam, SD, MDA, SMP, Pondok Pesantrén, Pengajian Malam. Citambal mangrupakeun wilayah anu di stratégis diatara Kampung Cihérang sinareng Karangpaninggal. Kagiatan masyarakat Citambal sahari-hari seuseueurna janten tani, ti mulai tani di sawah, di huma, atawa leuweung, aya deui anu ngalobang atanapi gagali emas.

di Cutat Ku Irfan Ruswandi

Ciherang[édit | sunting sumber]

Karanglayung[édit | sunting sumber]

Karangpaninggal[édit | sunting sumber]

Kertajaya[édit | sunting sumber]

Poténsi[édit | sunting sumber]

Tatanén[édit | sunting sumber]

Tatanén anu masyarakat Karanglayung anu utami na nyaeta tatanen pare, salianti eta sayuran

Pakebonan[édit | sunting sumber]

Tumbu Luar[édit | sunting sumber]



Gnome-home.svg