Dialog Méditérania

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
██ Nagara NATO ██ Nagara Partnership for Peace ██ Nagara Dialog Méditérania

Dialog Méditérania nya éta forum kooperasi antara NATO jeung tujuh nagara Méditérania. Tujuan utama ti Dialog Méditérania nya éta "to create good relations and better mutual understanding and confidence throughout the region, promoting regional security and stability and explaining NATO's policies and goals"[1]. (Pikeun nyieun hubungan nu hadé jeung kasakahartian jeung konfidénsi sapanjuru wewengkon, ningkatkeun kaamanan régional jeung stabilitas jeung nerangkeun tujuan jeung aturan NATO)

Nagara nu mangrupakeun bagian ti Dialog Méditérania nya éta:

Réferénsi[édit | sunting sumber]

  1. NATO Topics: NATO's Mediterranean Dialogue - Linking regions together

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg