Dong Hoi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Dong Hoi

Peta lokasi Kacamatan Dong Hoi
Propinsi Quang Binh
Kota Jakarta Utara
Camat -
Lega 154,55km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -
Dong Hoi

Dong Hoi nyaéta salasahiji kacamatan di Propinsi Quang Binh , Viétnam. Dina taun 2009, legana kurang leuwih 154,55 km² sarta pangeusina aya 103.005 jiwa. Bandara Dong Hoi jiji kota.