Felidae

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Keur guna lian ti Felidae, tempo Felidae (disambiguasi).
Felidae[1]
Temporal range: Citakan:Fossil rangeOligosén ahir nepi ka Kiwari
Lodaya (Panthera tigris)
Klasifikasi ilmiah
Kingdom: Animalia
Phylum: Chordata
Class: Mammalia
Order: Carnivora
Suborder: Feliformia
Family: Felidae
G. Fischer de Waldheim, 1817
Upafamili

Felinae
Pantherinae
Machairodontinae
Proailurinae[2]

Gambar:Felidae range.png
Felidae ranges

Felidae nyaéta famili biologis ucing; anggota famili ieu disebut felid. Felid nu pangilaharna nyaéta ucing imah, nu mana kahiji dijadikeun lindeuk ku manusa kira-kira 10.000 taun baheula.

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Citakan:MSW3 Wozencraft
  2. McKenna, Malcolm C., Susan K. Bell (2000-02-15). Classification of Mammals, 631, Columbia University Press.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca


Wikispecies
Wikispecies mibanda émbaran ngeunaan

Citakan:Carnivora


Crystal Clear app babelfish.png