Panthera

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Keur guna lian ti Panthera, tempo Panthera (disambiguasi).
Panthera[1]
Temporal range: Pliosén awal nepi ka Kiwari
Luhur ka handap: lodaya, singa, jaguar, jeung maung tutul.
Klasifikasi ilmiah
Kingdom: Animalia
Phylum: Chordata
Class: Mammalia
Order: Carnivora
Family: Felidae
Subfamily: Pantherinae
Genus: Panthera
Oken, 1816
Type species
Felis pardus
Linnaeus, 1758
Gambar:Panthera range.png
Panthera range

Panthera nyaéta hiji marga ti famili Felidae (ucing).

Rujukan[édit | sunting sumber]

Citakan:Taxonids

  • A. Turner: The big cats and their fossil relatives. Columbia University Press, 1997.ISBN 0-231-10229-1

Citakan:Carnivora


Crystal Clear app babelfish.png