Kabupatén Tabanan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kabupatén Klungkung
Lambang Kabupaten Klungkung.png

Lambang Kabupatén Klungkung
Location Klungkung Regency.png

Peta lokasi Kabupatén Klungkung
Motto Sadhu Mawang Anuraga
Propinsi Bali
Ibukota Tabanan
Lega Wilayah 839,33 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
495.550 jiwa (2012)
590,41 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
10
446
Dasar hukum
Tanggal
Bupati Ni Putu Eka Wiryastuti, S.Sos
Kode area telepon 0361
DAU Rp. 663.156.595.000.- (2013)

Situs web resmi: www.tabanankab.go.id

Kabupatén Tabanan, nyaéta salahiji kabupatén di Propinsi Bali. Ibu kotana nyaéta Tabanan.

Babagian administratif[édit | sunting sumber]

  • Kacamatan Baturiti
  • Kacamatan Kediri
  • Kacamatan Kerambitan
  • Kacamatan Marga
  • Kacamatan Penebel
  • Kacamatan Pupuan
  • Kacamatan Selemadeg
  • Kacamatan Selemadeg Barat
  • Kacamatan Selemadeg Timur
  • Kacamatan Tabanan


Flag of Indonesia.svg