Khalifah bin Salman Al-Khalifah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Khalifah bin Salman Al-Khalifa
خليفة بن سلمان آل خليفة
Perdana Mentri Bahrain
Incumbent
Awal jabatan
16 Désémber 1971
Raja/Ratu Isa bin Salman Al-Khalifa
Hamad bin Isa Al-Khalifah
Députi Jawad Al-Arrayedh
Muhammad bin Mubarak bin Hamad Al-Khalifah
Saméméhna Jabatan anyar
Katerangan lian
Gumelar 24 Nopémber 1935 (1935-11-24) (yuswa 79)
Jasra, Bahrain Citakan:Country data Bahrain (1936)
Pameget/istri Hessa binti Ali Al Khalifa

Khalifah bin Salman Al-Khalifah (Basa Arab: خليفة بن سلمان آل خليفة‎; gumelar 24 Nopémber 1935; yuswa 79 taun) nyaéta Perdana Mentri Bahrain ti 1971. Anjeunna masih mibanda jabatanna, sanajan dina Konstitusi taun 2002 anjeunna teu gaduh deui sababaraha kakawasaan, kalawan Hamad mibanda kakawasaan nunjuk sareng (bareng jeung parlemén) ngeureunkeun mentri.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Jabatan pulitik
Anyar Perdana Mentri Bahrain
1971–kiwari
'Ngajabat