Lambang Bahrain

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lambang Bahrain
Emblem of Bahrain.svg
Rincian
Armiger Raja Bahrain
Diadopsi 1932

Lambang Bahrain nyaéta lambang nagara Bahrain nu aslina rancangan taun 1932 ku Charles Belgrave, gubernur jeung panaséhat Britania pikeun Syéikh Bahrain. Rancanganna ayeuna geus miboga sababaraha modifikasi.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Citakan:Coats of arms of Asia

Citakan:Bahrain-stub

Stub W.svg