Limb Bizkit

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Konsér Limb Bizkit dina tur Unicorns N' Rainbows taun 2009

Limb Bizkit nya éta grup musik rock asal Amerika Serikat anu dibentuk taun 1995 di Jacksonville, Florida, Amerika[1][2]. Personil Limb Bizkit ayeuna nya éta Fred Durst (vokal), Wes Borland (gitar), Sam Rivers (bass), John Otto (drum) jeung DJ Lethal[2].

Personil[édit | sunting sumber]

Fred Durst papanggih jeung Sam Rivers, terus Sam ngawanohkeun Fred ka dulurna, John Otto, ti harita maranéhna mulai latihan babarengan anu jadi awal mula kabentukna Limb Bizkit[1]. Harita Durst ngarékrut Waters Rob pikeun jadi gitaris, terus Limb Bizkit ngarilis 4 lagu demo[2]. Sanggeus Waters Rob kaluar, Durst nitah babaturanna pikeun mawa Wes Borland sangkan asup ka Limb Bizkit, Durst kataji nalika Wes manggung dina hiji klub[2]. DJ Lethal asup ka Limb Bizkit nalika Limb Bizkit ngilu dina tur Deftones jeung House of Pain[2]. Wes pernah ninggalkeun Limb Bizkit sabada album kiatulu dirilis lantaran konflik jeung Durst, terus posisina digantikeun ku Mike Smith, tapi Wes balik deui ka Limb Bizkit sabada konsér reuni[2]

Diskografi[édit | sunting sumber]

Awalna, Limb Bizkit ngarilis album demo anu jadi album studiona kalayan judul THREE DOLLARS BILLS, Y'ALL$ anu dirilis taun 2007, najan ieu album bisa kasebut gagal[1]. Album kaduana dirilis taun 1999 anu judulna SIGNIFICANT OTHER kalayan single Nookie anu jadi top hit di radio[1]. Album CHOCOLATE STARFISH AND THE HOT DOG FLAVOURED WATERS rilis tanggal 17 Oktober 2000, ieu album kasinugrahan platinum emas 6 kali[1]. Album kaopatna RESULTS MAY VARY dirilis tanggal 23 Séptémber 2003, ieu album meunang réspon anu kawilang teu alus[1]. Sabada ngarilis album GREATEST HITZ (2005), Limb Bizkit vakum nepi ka taun 2009[2][1]. Sabada tur réuni Unicorns N' Rainbows tanggal 20 Méi 2009, Limb Bizkit ngumpul deui terus ngarilis album GOLD COBRA taun 2010 kamari[1][2].

Référénsi[édit | sunting sumber]

  1. a b c d e f g h [Limb Bizkit-Kapanlagi.com](diaksés tanggaln 9 Nopémber 2011)
  2. a b c d e f g h (en)[Limb Bizkit-Last.com](diaksés tanggaln 9 Nopémber 2011)
Nulis.jpg