Matsushima

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Pamandangan pulo-pulo gedé jeung leutik di Matsushima.

Matsushima (松島?) mangrupakeun sesebutan pikeun kira-kira 260 pulo gedé jeung leutik nu aya di Teluk Matsushima, Préféktur Miyagi, Jepang. Pulo-pulo (shima) di Teluk Matsushima ditumuwuhan ku tangkal pines (matsu) jadina disebut Matsushima. Istilah Matsushima ogé dipaké pikeun nyebutan pamandangan di wewengkon Teluk Matsushima sarta papasiran di sakurilingna.

Matsushima kaasup salahsahiji ti Tilu Pamandangan di Jepang bareng jeung Amanohashidate di Préféktur Kyoto jeung Itsukushima di Préféktur Hiroshima.

Galeri[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg   Tingali ogé Matsushima di Wikivoyage


Countries.png