Préféktur Hiroshima

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Préféktur Hiroshima (広島県 Hiroshima-ken)
Map of Japan with Hiroshima highlighted
Ibukota Hiroshima
Wewengkon Chūgoku
Pulo Honshū
Gubernur Yuzan Fujita
Lega 8,476.95 km² (11th)
 - % cai 0.3%
Populasi  (1 Oktober 2000)
 - Populasi 2,878,915 (12th)
 - Kapadetan 340 /km²
Jumlah Distrik 5
Jumlah Kota Administrasi 23
ISO 3166-2 JP-34
Ramatloka http://www.pref.hiroshima.lg.jp
Lambang Préféktur
 - Kembang
 - Tangkal Japanese maple (Acer palmatum)
 - Manuk Red-throated diver (Gavia stellata)
Symbol of Hiroshima Prefecture
Lambang Préféktur Hiroshima

Préféktur Hiroshima (広島県 Hiroshima-ken?) nyaeta salah sahiji préféktur di Jepang ayana di Wewengkon Chūgoku di Pulo Honshū. Ibukotana nyaeta Kota Hiroshima.

Nulis.jpg