Wewengkon Kansai

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wewngkon Kansai, Jepang

Wewengkon Kansai (関西地方 Kansai-chihō?) atawa wewengkon Kinki (近畿地方 Kinki-chihō?) Jepang aya di wewengkon Tengah-Kaler pulo utama Jepang, Honshū. Wewengkon ieu ngawengku préféktur Nara, Wakayama, Mie, Kyoto, Osaka, Hyōgo, jeung Shiga. Kadangkala Fukui jeung Tokushima kaasup ogé. Sedengkeun watesan "Kansai" jeung "Kinki" geus robah dumasar kana sajarah, nu remen dipake dina konteks modern, duanana dianggap sarua.

Photo-photo[édit | sunting sumber]

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg   Tingali ogé Wewengkon Kansai di Wikivoyage

  • KansaiConnect Community for English speakers interested in the Kansai region.
  • KansaiSearch English search engine for the Kansai region.
  • VisitKansai Kansai Japan Travel guide-Japanese culture articles, features etc / Restaurant and shop guide with maps / Free Q and A / Volunteer Guide service.


Nulis.jpg