Hamamatsu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hamamatsu
浜松市
Lokasi Hamamatsu
Hamamatsu aya di Shizuoka, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Shizuoka
Karakter fisik
Area 1.511,17 km² (583,5 sq mi)
Populasi (as of March 2007)
     Total 808.182
     Kapadetan Citakan:PD km2 to sq mi
Lokasi 34°43′N 137°44′E
Lambang
Tangkal Pine
Kembang Mikan
Manuk Japanese Bush Warbler
Symbol of Hamamatsu
Lambang Hamamatsu
Kantor Pamarentahan Hamamatsu
Walikota Yasutomo Suzuki
Alamat 〒430-8652
103-2 Motoshiro-chō, Naka-ku, Hamamatsu-shi, Shizuoka-ken
Nomer telpon 53-457-2111
Ramatloka resmi: Kota Hamamatsu

Kota Hamamatsu (浜松市 Hamamatsu-shi?) nyaeta hiji kota nu ayana di bagean kulon Préféktur Shizuoka, Jepang. Kota panggedena di Préféktur Shizuoka. Dina tanggal 1 Juli, 2005 kota ieu dihijikeun jeung 11 kota jeung kacamatan di sabudeureunna. Hamamatsu jadi kota metropolitan dina tanggal 1 April, 2007.


Stasion radio[édit | sunting sumber]

Sekolah Tinggi jeung universitas[édit | sunting sumber]

Kota sobat[édit | sunting sumber]

Hamamatsu ngabogaan kota sobat dina Music Culture Exchange Treaty jeung sababaraha kota nyaeta:

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg   Tingali ogé Hamamatsu di Wikivoyage


Gambar Préféktur Shizuoka Préféktur Shizuoka
Bandera Préféktur Shizuoka
Kota-kota
Atami | Fuji | Fujieda | Fujinomiya | Fukuroi | Gotemba | Hamamatsu | Itō | Iwata | Izu | Izunokuni | Kakegawa | Kikugawa | Kosai | Makinohara | Mishima | Numazu | Omaezaki | Shimada | Shimoda | Shizuoka (capital) | Susono | Yaizu
Distri-distrik
Fuji | Haibara | Hamana | Ihara | Kamo | Shida | Shūchi | Suntō | Tagata
  Tempo ogé: Kamacatan jeung desa dumasar distrik edit


Nulis.jpg