Nagano Prefecture

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Préféktur Nagano (長野県 Nagano-ken)
Map of Japan with Nagano highlighted
Ibukota Nagano
Wewengkon Chūbu
Pulo Honshū
Gubernur Jin Murai
Lega 13,585.22 km² (4th)
 - % cai 0.2%
Populasi  (1 Maret, 2003)
 - Populasi 2,215,973 (16th)
 - Kapadetan 163 /km²
Jumlah Distrik 14
Jumlah Kota Administrasi 81
ISO 3166-2 JP-20
Ramatloka www.pref.nagano.jp/
english/indexe.htm
Lambang Préféktur
 - Kembang Gentian (Gentiana scabra var. buergeri)
 - Tangkal White birch (Betula platyphylla var. japonica)
 - Manuk Rock ptarmigan (Lagopus mutus)
Symbol of Nagano Prefecture
Lambang Préféktur Nagano

Préféktur Nagano (長野県 Nagano-ken?) nyaeta salah sahiji préféktur di Jepang aya di Wewengkon Chūbu di Pulo Honshū. Ibukotana nyaeta Kota Nagano.

Nulis.jpg