Tottori Prefecture

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Préféktur Tottori (鳥取県 Tottori-ken)
Map of Japan with Tottori highlighted
Ibukota Tottori (city)
Wewengkon Chūgoku
Pulo Honshū
Gubernur Shinji Hirai
Lega 3,507.19 km² (41st)
 - % cai 0.7%
Populasi  (December 1, 2002)
 - Populasi 618,727 (47th)
 - Kapadetan 176 /km²
Jumlah Distrik 5
Jumlah Kota Administrasi 19
ISO 3166-2 JP-31
Ramatloka www.pref.tottori.jp/
english/
Lambang Préféktur
 - Kembang Nijisseiki nashi pear blossom (Pyrus pyrifolia)
 - Tangkal Daisenkyaraboku (Taxus cuspidata)
 - Manuk Mandarin Duck (Aix galericulata)
Symbol of Tottori Prefecture
Lambang Préféktur Tottori
Peta Préféktur Tottori.

Préféktur Tottori (鳥取県 Tottori-ken?) nyaeta salah sahiji préféktur di Jepang aya di Wewengkon Chūgoku di Pulo Honshū. Ibukotana nyaeta Kota Tottori. Préféktur Tottori pangsaeutikna populasi di Jepang.

Nulis.jpg