Préféktur Kōchi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Préféktur Kōchi (高知県 Kōchi-ken)
[[Image:|250px|Map of Japan with Kōchi highlighted]]
Ibukota Kōchi
Wewengkon Shikoku
Pulo Shikoku
Gubernur Masanao Ozaki
Lega 7,104.87 km² (14th)
 - % cai 0.2%
Populasi  (1 Oktober, 2005)
 - Populasi 796,196 (45th)
 - Kapadetan 115 /km²
Jumlah Distrik 6
Jumlah Kota Administrasi 35
ISO 3166-2 JP-39
Ramatloka Kōchi website
Lambang Préféktur
 - Kembang Yamamomo (Myrica rubra)
 - Tangkal Yanase Sugi (Cryptomeria japonica)
 - Manuk Fairy pitta (Pitta nympha)
Symbol of Kōchi Prefecture
Lambang Préféktur Kōchi
Peta Préféktur Kōchi.

Préféktur Kōchi (高知県 Kōchi-ken?) nyaeta salah sahiji préféktur di Jepang aya di basisir kidul Pulo Shikoku. Ibukotana nyaeta Kota Kōchi.

Nulis.jpg