Wewengkon Chūgoku

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Chugoku region, Japan.

Wewengkon Chūgoku (中国地方 Chūgoku-chihō?) atawa wewengkon San'in-San'yō (山陰山陽地方 San'in san'yō-chihō?) nyaeta wewengkon pangkulonna di Honshū, pulo Jepang panggedena. Wewengkon ieu ngawengku Hiroshima, Yamaguchi, Shimane, Tottori, jeung Okayama.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg