Pedes

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Pedes atawa sahang dipikawanoh minangka salasahiji bungbu dapur atawa panyedep masakan.

Jaman baheula loba jalma nu daragang pikeun neangan asal mula atawa tempat ayana pedes nepikeun ka bisana ngarojong kana perdagangan jeung pelayaran dunya.


Foodlogo2.svg