Rafael Correa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Rafael Vicente Correa Delgado
Présidén Ékuador
Masa jabatan
22 Désémber 2007 – Ayeuna
Wakil Presiden Lenin Moreno
Saméméhna Alfredo Palacio
Sangguesna Keur Ngajabat
Katerangan lian
Gumelar 06 April 1963 (1963-04-06) (yuswa 51)
Guayaquil, Ékuador
Pameget/istri Anne Malberhe Gosseline

Rafael Correa (gumelar 06 April 1963; yuswa 51 taun) nya éta Présidén Ékuador ti 15 Januari 2007).

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca



Saméméhna
Michelle Bachelet
Présidén Unasur
2009 –2010
Sanggeusna
Bharrat jagdeo
Saméméhna
Alfredo Palacio
Présidén Ékuador
2007 –-
Sanggeusna
Tacan aya


Replace this image male.svg