Rafael Correa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Rafael Vicente Correa Delgado
Présidén Ékuador
Masa jabatan
22 Désémber 2007 – Ayeuna
Wakil Presiden Lenin Moreno
Saméméhna Alfredo Palacio
Sangguesna Keur Ngajabat
Katerangan lian
Gumelar 06 April 1963 (1963-04-06) (yuswa 51)
Guayaquil, Ékuador
Pameget/istri Anne Malberhe Gosseline

Rafael Correa (gumelar 06 April 1963; yuswa 51 taun) nya éta Présidén Ékuador ti 15 Januari 2007).

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Saméméhna
Michelle Bachelet
Présidén Unasur
2009 –2010
Sanggeusna
Bharrat jagdeo
Saméméhna
Alfredo Palacio
Présidén Ékuador
2007 –-
Sanggeusna
Tacan aya


Replace this image male.svg