Stasion Universitas Indonesia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Stasion Universitas Indonesia
University of Indonesia Station.jpg
Lokasi
Propinsi Jawa Kulon
Kota Dépok
Kacamatan Beji
Kalurahan Beji Timur
Sejarah
Informasi Séjén
Kode stasion UI
Kaluhuran +69 m
Layanan Karéta listrik Jabotabek

Stasion Universitas Indonesia (UI) nyaéta hiji stasion karéta nu aya di Beji Timur, Beji, Dépok. Stasion ieu aya di Daérah Operasi I Jakarta, sarta aya di wewengkon kampus Universitas Indonesia.

Karéta[édit | sunting sumber]

Angkutan umum[édit | sunting sumber]


Stasion saméméhna:
Stasion Universitas Pancasila
Stasion salajengna:
Stasion Pondok Cina

Citakan:Stasiun-stub

Koordinat: 6°21′36″S 106°49′54″E / 6.3600843°S 106.8316984°E / -6.3600843; 106.8316984