Stasion Depok

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Stasion Depok
Depok Station.JPG
Lokasi
Propinsi Jawa Kulon
Kota Dépok
Kacamatan Pancoran Mas
Kalurahan Pancoran Mas
Sejarah
Informasi Séjén
Operator Daérah Operasi I Jakarta
Kode stasion DP
Kaluhuran +93 m

Stasion Depok (Kode: DP) nyaéta hiji stasion karéta nu aya di Pancoran Mas Depok. Stasion ieu aya di Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu sok dilandi Depok Lama. Stasion Depok miboga 4 jalur nu ngalayanan karéta listrik Jabotabek.

Stasion saméméhna:
Stasion Depok Baru
Jalur karéta Manggarai-Padalarang Stasion salajengna:
Stasion Citayam
Stasion saméméhna:
-
Jalur karéta Depok-Dipo KRL Depok Stasion salajengna:
Dipo KRL Depok

Citakan:Stasiun-stub

Koordinat: 6°24′16″S 106°49′02″E / 6.4044236°S 106.8170857°E / -6.4044236; 106.8170857