Stasion Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Stasion Bogor
Bogor sta 050508-8744.jpg
Stasion Bogor keur wengi, 2005
Lokasi
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bogor
Kacamatan Bogor Tengah
Sejarah
Informasi Séjén
Operator Daérah Operasi I Jakarta
Kode stasion BOO
Kaluhuran +246 m
Layanan Karéta listrik Jabotabék
Karéta Bumi Geulis

Stasion Bogor (kode: BOO) nya éta hiji stasion karéta di Kota Bogor, Indonésia nu diwangun dina taun 1881. Stasion nu aya dina kaluhuran +246 M ieu ngalayanan Karéta Rél Listrik (KRL) nu ngalayanan wewengkon Jabotabek, nya éta ka Stasion Jakarta Kota jeung Stasion Tanahabang. Salian ti éta, aya ogé Karéta Rél Disel (KRD) nu ngalayanan rute Sukabumi-Bogor nu ngaranna Karéta Bumi Geulis.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Stasion saméméhna:
Stasion Cilebut
Jalur karéta Manggarai-Padalarang Stasion salajengna:
Stasion Batutulis


Gare de tournus.jpg

Koordinat: 6°35′39″S 106°47′27″E / -6.5942707, 106.7908108