Stasion Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Stasion Bandung atawa Stasion Hall nyaeta stasion kareta utama nu aya di kota Bandung. Stasion ieu ayana di jalur jaringan kidul rel kareta api Jawa.

Lokasi[édit | sunting sumber]

Stasion ieu posisina di tengah Kota Bandung nyaeta di Jalan Kebon Kawung. Stasion ieu gaduh 10 jalur aktip, dimulai ti jalur 1 nu paling kidul dugi ka jalur 10 nu khusus jalur kaluar kajero lokomotip di dipo.

Sisi palih kaler Stasion Bandung

Kareta nu eureun di Bandung[édit | sunting sumber]

Fasilitas[édit | sunting sumber]

  • ATM
  • Dipo Lokomotip
  • Mesjid
  • Pusat reservasi
  • Restoran
  • Tempat parkir
  • Toilet

Loka luar[édit | sunting sumber]