Sukun

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Sukun
Buah sukun dina tangkalna
Klasifikasi ilmiah
Kingdom: Plantae
Phylum: Magnoliophyta
Class: Magnoliopsida
Order: Rosales
Family: Moraceae
Genus: Artocarpus
Species: A. altilis
Ngaran binomial
Artocarpus altilis
(Parkinson) Fosberg

Sukun (Artocarpus altilis) nyaéta ngaran tangkal pituin Amparan Sunda jeung kapuloan Pasifik, tapi ogé geus sumebar dipelak di mana-mana di wewengkon tropis.

Baca ogé[édit | sunting sumber]

  • Nangka (Artocarpus heterophyllus)

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca


Wikispecies
Wikispecies mibanda émbaran ngeunaan


Nicotiana tabacum - Köhler–s Medizinal-Pflanzen-098.jpg