VietJet Air

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
VietJet Air
IATA
VD
ICAO
VJC
Callsign
VietJet Air
Ngadeg 2007
Puseur Bandara Internasional Noi Bai
Kota utama / puseur kadua Saigon, Da Nang
Ukuran armada 4
Tujuan 9
Kantor pusat Hanoi, Viétnam
Konci Brian Presbury (Presiden Direktur)
Loka: VietJet Air

VietJet Air mangrupakeun ngaran salah sahiji pausahaan panerbangan di Viétnam. Air Mekong ngalayanan rute panerbangan domestik jeung internasional.

Armada[édit | sunting sumber]

VietJet Air ngagaduhan armada pesawatna nyaeta : Airbus A320