Walungan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Rawayan meuntas Walungan Danube numbukeun Hungaria jeung Slovakia.

Walungan nyaéta hiji jalan cai alami anu ngalirkeun cai ngaliwatan lanskap ti tempat nu luhur ka nu leuwih handap. Walungan téh bagian ti daur cai, nu asalna tina cihujan, aliran cai dina taneuh, cinyusu, atawa tina glétser.

Galeri[édit | sunting sumber]

Meuntasan walungan[édit | sunting sumber]

Walungan bisa dipeuntasan ku:

Angkutan[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Bacaan salajengna[édit | sunting sumber]

  • Beyond the Bridges Life on American Rivers told by Riverlorian, Jerry Hay. [1]for more information
  • Luna B. Leopold (1994). A View of the River, Harvard University Press. ISBN. — a non-technical primer on the geomorphology and hydraulics of water
  • Jeffrey W. Jacobs "Rivers, Major World". Water Encyclopaedia.