Élmu Sasatoan jeung Jelema

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Élmu Sasatoan jeung Jelema  
Panulis R. Satjadibrata
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa pedaran
Nu medalkeun J.B. Wolters
Kaping dimedalkeun 1932

Élmu Sasatoan jeung Jelema nyaéta pedaran anu ditulis dina basa Sunda ku R. Satjadibrata. Ieu buku pedaran téh dipedalkeun munggaran taun 1932 ku penerbit J.B. Wolters.


Nulis.jpg