Élmu Sasatoan jeung Jelema

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Élmu Sasatoan jeung Jelema  
PanulisR. Satjadibrata
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupapedaran
Nu medalkeunJ.B. Wolters
Kaping dimedalkeun1932

Élmu Sasatoan jeung Jelema nyaéta pedaran anu ditulis dina basa Sunda ku R. Satjadibrata. Ieu buku pedaran téh dipedalkeun munggaran taun 1932 ku penerbit J.B. Wolters.


Nulis.jpg