Élmu bumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Elmu bumi (ing. geoscience atawa the geosciences), mangrupa salah sahiji widang élmu anu nalungtik Mayapada. Bisa dianggap kasus husus dina élmu planét, sabab mangrupa hiji-hijina planét nu dieusi ku mahluk hirup. Aya jihat réduksionis jeung holistik dina élmu Bumi. Nu geus ti baheula mula dipaké pikeun panalungtikan kuantitatif ruang Bumi di antarana fisika, matematik, kimia, jeung biologi.

Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.