Paléontologi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Paléontologi nyaéta élmu nu nalungtik ngeunaan sajarah kahirupan di bumi kaasup sasatoan jeung tutuwuhan jaman baheula nu geus jadi fosil.

Citakan:Elmu-pondok


Nulis.jpg