Paléontologi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paléontologi nyaéta élmu nu nalungtik ngeunaan sajarah kahirupan di bumi kaasup sasatoan jeung tutuwuhan jaman baheula nu geus jadi fosil.

Citakan:Elmu-pondok


Nulis.jpg