Élmu nahu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ilmu an-Nahwu (Basa Arab: ﻋﻠﻢ اﻟﻦحو‎; Basa Indonésia: nahu, sintaksis; Basa Inggris: syntax) mangrupikeun salah sahiji bagian dasar grammar Arab pikeun milari posisi kecap dina kalimat sareng hurup terakhir / hurup kecap.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Pengantar Mudah Belajar Bahasa Arab; abu Hamzah Yusuf; (2007):Pustaka Adhwa Bandung; ISBN 978-979-15859-0-3

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Laman web
Nulis.jpg