Élmuning Basa Sunda

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Élmuning Basa Sunda  
Panulis Ardiwinata
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa pedaran
Nu medalkeun Com. Voor De Volkslectuur
Kaping dimedalkeun 1916

Élmuning Basa Sunda nyaéta pedaran anu ditulis dina basa Sunda ku Ardiwinata. Ieu buku pedaran téh dipedalkeun munggaran taun 1916 ku penerbit Com. Voor De Volkslectuur.


Nulis.jpg