Élmuning Basa Sunda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Élmuning Basa Sunda  
PanulisArdiwinata
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupapedaran
Nu medalkeunCom. Voor De Volkslectuur
Kaping dimedalkeun1916

Élmuning Basa Sunda nyaéta pedaran anu ditulis dina basa Sunda ku Ardiwinata. Ieu buku pedaran téh dipedalkeun munggaran taun 1916 ku penerbit Com. Voor De Volkslectuur.


Nulis.jpg