Lompat ke isi

És lilin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
És loli warna héjo

És loli atawa és lilin nyaéta kainuman beku nu seger dijieun tina és kalawan maké gagang leutik keur panyekelna.[1] Ieu inuman beku dijieun tin cairan nu rupa-rupa rasana (saperti jus jeruk, kadu, nangka, strobéri, kopyor, atawa luyu jeung karesep). Waktu geus beku, és bisa dilamotan bari dicekel gagangna.[2]

Referensi[édit | édit sumber]



Tempo Ogé[édit | édit sumber]