.бел

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Ngaran domain бел (singgetan tina Belarusia: Беларусь, tarjamahan: Bélarus, basa Inggris: Belarus) nyaéta kode internasionalisasi nagara domain undak luhur (IDN ccTLD) pikeun nagara Belarusia.[1] prosés pangangktifan domain ieu sapinuhna bakal bérés dina panungtungan taun 2014.[1] Kode domain latinna pikeun Belarusia nyaéta .by.

Rujukan[édit | édit sumber]