.ae

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

.ae téh mangrupa kode nagara domain undak luhur internét pikeun Uni Émirat Arab. Administrasina diurus ku Etisalat.