.af

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

.af téh mangrupa kode nagara domain undak luhur internét pikeun Apganistan. Domain ieu diurus ku AFGNIC.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]