.af

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

.af téh mangrupa kode nagara domain undak luhur internét pikeun Apganistan. Domain ieu diurus ku AFGNIC.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]