.af

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

.af téh mangrupa kode nagara domain undak luhur internét pikeun Apganistan. Domain ieu diurus ku AFGNIC.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]