.gs

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

.gs téh mangrupa kode nagara domain undak luhur internét pikeun Géorgia Kidul jeung Kapuloan Sandwich Kidul.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]