Lompat ke isi

.gs

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

.gs téh mangrupa kode nagara domain undak luhur internét pikeun Géorgia Kidul jeung Kapuloan Sandwich Kidul.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]