.gs

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

.gs téh mangrupa kode nagara domain undak luhur internét pikeun Géorgia Kidul jeung Kapuloan Sandwich Kidul.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]