.su

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

.su nyaéta kode nagara domain undak luhur pikeun Uni Soviet tanggal 19 September 1990. Sok sanajan Uni Soviet geus  bubar 15 taun sanggeusna, domain undak luhur .su dipaké kénéh nepi ka kiwari. Dikokolakeun ku Russian Institute for Public Networks (RIPN, atawa RosNIIROS dina transkripsi basa Rusia).

Tempo ogé[édit | édit sumber]

  • .рф
  • .ru
  • Runet

Rujukan[édit | édit sumber]

Tutumbu kaluar[édit | édit sumber]