.tf

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

.tf téh mangrupa kode nagara domain undak luhur internét pikeun Daratan Kulon jeung Antarktika Perancis.