1429

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-14 - abad ka-15 - abad ka-16
Dékade: 1390-an 1400-an 1410-an 1420-an 1430-an 1440-an 1450-an
Taun: 1426 1427 1428 - 1429 - 1430 1431 1432

Taun ka-1429 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png