1514

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-15 - abad ka-16 - abad ka-17
Dékade: 1480-an 1490-an 1500-an 1510-an 1520-an 1530-an 1540-an
Taun: 1511 1512 1513 - 1514 - 1515 1516 1517

Taun ka-1514 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png