1519

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-15 - abad ka-16 - abad ka-17
Dékade: 1480-an 1490-an 1500-an 1510-an 1520-an 1530-an 1540-an
Taun: 1516 1517 1518 - 1519 - 1520 1521 1522

Taun ka-1519 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png