157

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-1 - abad ka-2 - abad ka-3
Dékade: 120-an 130-an 140-an 150-an 160-an 170-an 180-an
Taun: 154 155 156 - 157 - 158 159 160

Taun ka-157 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png