1584

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-15 - abad ka-16 - abad ka-17
Dékade: 1550-an 1560-an 1570-an 1580-an 1590-an 1600-an 1610-an
Taun: 1581 1582 1583 - 1584 - 1585 1586 1587

Taun ka-1584 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png