1672

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-16 - abad ka-17 - abad ka-18
Dékade: 1640-an 1650-an 1660-an 1670-an 1680-an 1690-an 1700-an
Taun: 1669 1670 1671 - 1672 - 1673 1674 1675

Taun ka-1672 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png