214

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-2 - abad ka-3 - abad ka-4
Dékade: 180-an 190-an 200-an 210-an 220-an 230-an 240-an
Taun: 211 212 213 - 214 - 215 216 217

Taun ka-214 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png