3 (telepon usik)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Hutchinson Charoen Phokpand Telecommunication
TipeSwasta
NgadegJakarta, Indonesia
Kantor puseurJakarta, Indonesia
IndustriTelepon seluler
Indung pausahaanHutchinson Telecommunication International Limited
Ramatlokawww.three.co.id

HCPT atawa singgetan ti Hutchinson Charoen Phokpand Telecommunication mangrupa salah sahiji pausahaan operator telepon seluler di Indonésia nu basisna dina GSM. HCPT di Indonésia leuwih terkenal dina merk Tri (Three).

Produk[édit | édit sumber]

  • Tri (GSM)

Loka luar[édit | édit sumber]