4

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 20-an SM  10-an SM  0-an SM  - 0-an -  10-an  20-an  30-an

Taun: 1     2    3    - 4 -  5  6  7

Taun ka-4 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[edit | edit source]

Nu babar[edit | edit source]

Nu pupus[edit | edit source]

Poé peré[edit | edit source]

Tumbu luar[edit | edit source]

Nuvola apps clock.png